Megszületett a kicsi, viharosan, de annál egészségesebben jött a világra. Pár naposan már emelgette a fejét és fókuszált. Ha nem lenne már egy gyerekem, nem is hinném el, hogy van ilyen. Nagyon erős, és jól fejlett baba. Szépen hízik. 

Az étkezésemen nem változtattam, néha vannak kilengéseim a nehéz napokban, mert stresszevő vagyok, ez nem kétség :) Picit kellett alakítanom a szoptatás miatt, hogy teljesen tejmentes legyen az étkezésem, emiatt megemeltem a kalcium fogyasztásom.

  • Reggeli: 1 kupak Herbalife Aloe vera ital belekeverve 1 vagy 1,5 dl vízbe, 3 csapott kanál Herbalife shakepor vízzel és rizs/zabtejjel. Vitaminok: egy Herbalife multivitamin, egy Herbalife rosttabletta, egy Herbalife halolaj kapszula, 1 Herbalife kalcium, C vitamin. 
  • Tízórai: teljes kiőrlésű kenyér, felvágott, zöldségek.
  • Ebédnél figyelek, hogy ne maradjanak el a következő vitaminok:  egy Herbalife multivitamin, egy Herbalife rosttabletta, egy Herbalife halolaj kapszula, 1 Herbalife kalcium. Amúgy az ebéd, mivel én főzök: hús/hal, köret (rizs, krumpli, hajdina, köles stb.), főtt/párolt zöldségek. Az édességet nagyon kívánom így mindig van nasi.
  • Uzsonna: változó nagyon: szendvics, nasi, műzli stb. 
  • Vacsoránál ugyancsak figyelek, hogy a vitamin ne maradjon el: Herbalife multivitamin, Herbalife rosttabletta, Herbalife halolaj kapszula, Herbalife kalcium. És vagy hasonlóan eszek, mint ebédre, vagy egy kását eszünk a nagytesóval (tejbegríz növényi tejjel, köleskása, hajdinakása stb.)

Egyelőre nem gondolok fogyókúrára, illetve gondolni gondolok, csak még halasztom a szoptatás miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://herbababa.blog.hu/api/trackback/id/tr786828785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása