2014.03.09. VASÁRNAP

REGGELI KOMBÓ 6.30 óra: 1 kupak Herbalife Aloe vera ital belekeverve 1,5 dl vízbe, 2 púpozott kanál Herbalife shakepor+2,7 dl víz+ 1 doboz joghurt. Ekkor vettem be: 2 Herbalife multivitamint és a Herbalife rosttablettát. Mivel semmit nem javult a betegségem, gondoltam azt csinálom, ami a múltkor segített és amit a Herbalife tanácsadóm javasolt: 3x2 multivitamin a betegség ideje alatt. Kicsit hihetetlen, de már délben jobban éreztem magam.

TÍZÓRAI 9.30 körül 1 narancs, extrudált kenyér, paradicsom, szalámi, kecskesajt (Magne B6)

EBÉD 12.00 óra chilis bab tejföllel, 1 szelet pirítóssal. Vitaminok:  2 Herbalife multivitamin és a Herbalife rosttabletta

UZSONNA 3 narancs mézzel - még mindig a torkom diktált (Magne B6)

VACSORA Csirkekrémleves, maradék chilis bab tejföllel.Vitaminok: 2 Herbalife multivitamin és a Herbalife rosttabletta

MEGJEGYZÉS: Még este bevettem a magne B6-t (azért szedek ennyit, mert bevérzések vannak a méhemben, a nőgyógyász utasítása)

A bejegyzés trackback címe:

https://herbababa.blog.hu/api/trackback/id/tr965851967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herbakitti 2014.03.13. 10:13:59

A napi étrendhez amennyiben a kívánólistába belefér, még javaslok jó minőségű, sovány húst is fogyasztani ebédhez vagy vacsorára.
süti beállítások módosítása