2014.01.17. PÉNTEK

Az éjszaka kicsit nehézkes volt, mert miután a picur felkelt, nem tudtam visszaaludni 2,5 óráig, pörgött minden hülyeségen az agyam (munka, második gyerkőc: időpontot kell kérnem az orvoshoz, hogy ő állapítsa meg a terhességet, hiszen eddig csak két teszten vagyunk túl, anyagilag, hogy fogjuk bírni, megint kiesek a munkából, de most nem szeretnék 1,5 évre kiesni, ja, és az elsővel is szeretnék időt tölteni, ha megszületik a második, és mik is a teendők, és milyen rossz, hogy most 3 hónapig senkinek nem beszélhetek róla, és egyébként még el sem hiszem, hogy ez megtörtén velünk stb stb stb - ismerős? :-D)

Aztán sikerült még 1 órát aludni, és indultam a munkába.

6.40 óra 1 kupak Herbalife Aloe vera ital belekeverve 1 dl vízbe

7.30 óra 1 kiskanál Herbalife Tea italpor belekeverve 1,5 dl vízbe (most melegen ittam, nagyon jól esett)

8.20 óra bekevertem a 1,5 literes vízbe az 1 kiskanál Herbalife tea italport és 13 óráig meg is ittam, annyira jól esett

9.00 óra 1 pohár vaníliás-szilva meleg tea (filteres) 2,5 dl 

10.00 óra (sajnos a munka miatt megcsúsztam) REGGELI shake: 2 púpozott kanál shakepor, 2 dl víz, 1 kisdoboz joghurt, ezzel együtt bevettem a Herbalife multivitamint és a Herbalife rosttablettát

11.30 óra: 2 kicsi mandarin 

12.00 óra: 1 kicsi mandarin + 1 alma

13.45 óra EBÉD (sajnos a munka miatt) sütőtök krémleves extrudált hajdina kenyérrel 

16.00 óra Herbalife (csoki) fehérjeszelet 

18.30 óra tonhal salátával (uborka, vajretek, paradicsom) és kecskesajt

A vacsora az altatás miatt sajnos elmaradt, így a rost és a vitamin tabletta is.

FONTOS MEGJEGYZÉS: délután szólt a Herbalife tanácsadóm, mikor elolvasta a naplóm, hogy az étkezés túl kevés... Hűha, és kicsit változtatni kell: aloe+tea+shake a reggeli, és nemsokkal utána mehet egy gyümölcs, aztán a reggelit követő 3 órával legyen egy fehérjecsoki, vagy Abonett túróval, sajttal, vagy gyümölcs joghurttal, vagy egy kisebb szendvics, ami korpás kenyérke, sovány sonka/tojás, lehet kis sajt is benne és bele még paprika, uborka, saláta, egyéb zöldség. Uzsonna: fehérjecsoki+gyümölcs is mehet mellé ha kell. Vacsora: shake, egy pohár joghurttal, beleturmixolni zöldséget vagy gyümit. Ha sokáig vagyok fent, akkor ehetek fehérjecsokit, joghurtot, vagy egy szelet kenyeret sajttal, sonkával, zöldségekkel, mozarellát abonettel, zöldséggel. Csak győzzem megjegyezni és kivitelezni! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://herbababa.blog.hu/api/trackback/id/tr695762220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása