2014.04.01. KEDD

Sajnos éjszakába nyúló olvasás, csöpp reggeli elalvás, és kora reggeli vérvétel miatt kimaradt az egészséges reggeli, ami nagyon hiányzik a szervezetemnek. A vitaminok szerencsére már nálam voltak, így azt be tudtam venni.

REGGELI magos kifli sonkával. Vitaminok: egy Herbalife multivitamin, egy Herbalife rosttabletta, egy Herbalife halolaj kapszula

TÍZÓRAI cukormentes túrós batyu (Magne B6)

EBÉD Megint indiai, kövezzetek meg :-D Viszont most nem esett jól, vhogy túlfűszerezték, úgyhogy egy időre felejtős megint. Vitaminok: egy Herbalife multivitamin, egy Herbalife rosttabletta, egy Herbalife halolaj kapszula.

UZSONNA egy banán (Magne B6)

VACSORA kecskesajtos kenyér sietősen mert fáradt és álmos voltam, ráadásul az indiai ebéd is betett, mert fájt a gyomrom tőle. Vitaminok: egy Herbalife multivitamin, egy Herbalife rosttabletta, egy Herbalife halolaj kapszula és C-vitamin.

 (Később Magne B6)

A bejegyzés trackback címe:

https://herbababa.blog.hu/api/trackback/id/tr805889161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása