2014.01.27. HÉTFŐ

REGGELI KOMBÓ 9.00 óra: 1 kupak Herbalife Aloe vera ital belekeverve 2 dl vízbe, 2 púpozott kanál shakepor+2 dl víz+ 1 doboz joghurt, ezzel együtt bevettem a Herbalife multivitamint és a Herbalife rosttablettát. 

TÍZÓRAI: 1 banán, 1 mandarin, és másfél szép piros alma

EBÉD: kb. 12.30 óra rakott hajdina darálthússal és vegyes zöldségekkel (répa, brokkoli, karfiol, borsó). Sikerült a Herbalife rosttablettát fél órával az ebéd előtt bevenni, viszont a nőgyógyászom azt mondta, hogy ne multivititamint szedjek, hanem terhes vitamint, így ez időtájt ezt vettem be.

UZSONNA: Herbalife fehérjecsoki, 1 alma, az orvosom kérte, hogy szedjek magneB6-t is, ezért ezt is itt vettem be

VACSORA: Extrudált kenyér, vaj, sonka, sajt, jégsaláta, vajretek, paradicsom, és persze a Herbalife rosttabletta

MEGJEGYZÉS: kevesebbet iszok, mint korábban, ami tudom, hogy nem jó, próbálok majd jobban figyelni a folyadékfogyasztásra, de valószínűleg ez könnyebben megy majd, ha nem kell ennyit intézkedni, ill. ha visszamegyek dolgozni. A másik, hogy a dietetikus Herbalife tanácsadóm jelezte, hogy a multivitamin terhes vitamin is, nem kell váltanom, viszont mivel az előző terhességemnél is ennél az orvosnál voltam, ezért most nem szeretném ezt bevállalni, de a következő konzultációra elviszem magammal a dobozt, és megmutatom neki, mint mond.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://herbababa.blog.hu/api/trackback/id/tr705787056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása