2014.03.24. HÉTFŐ

Elég sok fennforgás miatt megint kimaradt egy hét, de most annyiban más, hogy nagyon figyeltem a vitaminbevételre, a multivitamin és a rosttablettát folyamatosan szedtem, és a hét második felétől halolaj kapszulát (3x1), ezt javasolta a bevérzésekre a dietetikus Herbalife tanácsadóm, és C-vitamint emelt adagban. Sajnos a többit nem nagyon tudtam tartani, de mostanra egész jól helyrejöttem, és remélem, hogy újult erővel folytathatom.

REGGELI 6.30 óra: 1 kupak Herbalife Aloe vera ital belekeverve 1,5 dl vízbe, 2 púpozott kanál Herbalife shakepor+2,7 dl víz+ 1 doboz joghurt. Vitaminok: egy Herbalife multivitamin, egy Herbalife rosttabletta, egy Herbalife halolaj kapszula, C vitamin

TÍZÓRAI rozsos-magos kifli, sonkával, salátával, paradicsommal, uborkával (2 Magne B6)

EBÉD Rakott zöldség pulykadarálthússal barnarizssel, és egy szelet cukormentes répatorta szelet. Vitaminok: gy Herbalife multivitamin, egy Herbalife rosttabletta, egy Herbalife halolaj kapszula.

UZSONNA Cukormentes vega csokitorta egy kedves ismerőstől és visszautasíthatatlan volt :) (2 Magne B6)

VACSORA Sütőben sült kacsacomb kevés zöldséges kölessel Vitaminok: egy Herbalife multivitamin, egy Herbalife rosttabletta, egy Herbalife halolaj kapszula és C-vitamin.

(Később 2 Magne B6)

A bejegyzés trackback címe:

https://herbababa.blog.hu/api/trackback/id/tr895867452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása