Sajnos először rajtam kívül álló okok miatt, aztán meg akaratgyengeségből, de nem sikerült tartani a szépen felépített teljes programot.

Amire nagyon vigyázok, hogy a reggeli mindig megmaradjon: 1 kupak Herbalife Aloe vera ital belekeverve 1 vagy 1,5 dl vízbe, 2 púpozott kanál Herbalife shakepor+ kb. 2,5 dl vízzel + 1 doboz joghurttal. Vitaminok: egy Herbalife multivitamin, egy Herbalife rosttabletta, egy Herbalife halolaj kapszula, C vitamin. Ez a része nagyon fontos a napnak, ha a shake kimarad, estére már másként érzem magam, így ez 1-2 nap kivételével elmaradhatatlan nálam.

Aztán a vitaminok bevételére is legalább ennyire figyelek: ebéd és vacsora tájt még jön 1-1 Herbalife multivitamin, Herbalife rosttabletta, Herbalife halolaj kapszula. Mindezek között a terhesség miatt 2x1 magne B6 tablettát szedek.

Ma pedig egyeztetve a Herbalife dietetikus tanácsadómmal kalcium tablettát is fogok szedni, 2x1-et.

Ha valamit változtatnék a programon, megírom. Ami még fontos lehet, hogy az életem mostanság nagyon feldúlt, sok negatívum próbálja mérgezni, ennek ellenére a baba értékei, a vizsgálatok eredményei egyelőre nagyon jók. Sokszor eszembe jut, hogy mennyire nem kapja meg ugyanazt a figyelmet a bogyóka a pocakomban, mint az első kisbaba, és ha lehet ezt fokozni, milyen sok negatívumnak van kitéve, ezért az is jó érzéssel tölt el, hogy legalább ennyivel hozzájárulhatok az ő fejlődéséhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://herbababa.blog.hu/api/trackback/id/tr725911434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása